maandag 6 juni 2011

Dag 0 - 4 juni

Ik word weggebracht met de auto door Jeannet. Met een kleine snik afscheid nemen we afscheid op het vliegveld. Even vreemd geld halen, bagage afgeven, de douane door en even later zelf en handbagage door de scanner.
9 uur vliegen is lang zeg. Ik klets wat met een Noorse arts die onderzoek doet naar Delirium, en daarvoor naar een conferentie gaat. In Memphis is het knap warm bij het uitstappen. Daarna in de rij voor Immigrations (getimed: het kost ongeveer 5m per persoon). Gelukkig zijn wel mijn 10 vingers en gezicht in de IT-spelonken van de USA voor eeuwig vastgelegd. En ik ben geslaagd voor mijn "wat kom je hier doen"-examen.
De overstap verloopt spoedig, en ik heb nog even tijd voor een sub veggie met daarop heel veel opties. Precies 'on schedule' kom ik aan in Oklohamo city, en neem een taxi shuttle. Bij het uitstappen bij het motel is Charles Edwards, tourleader, er ook. Want, de tour2-group is net binnen. Nog wat handen schudden, en luisteren naar de verhalen van group 2 . Hebben van alles meegemaakt, en ook een tornado gezien.
Het wifi van het motel doet het prima dus ik slinger een hele sliert berichten de wereld in (twitter, whatsap, email)
Uiteindelijk 22:30 lokale tijd ga ik naar bed. Ik denk niet te kunnen te kunnen slapen, maar dat valt alleszins mee.
Aantal mijlen: 5000+

Geen opmerkingen:

Een reactie posten