zondag 12 juni 2011

Dag 8 - 12 juni - chasedag

We verzamelen weer om 10:00 ( nou ja, 9:00 lokale tijd). We proberen aan de overkant te eten, maar de zaak is gesloten in verband met 'remodelling'.

Nou ja, dan onderweg wat zoeken. Dat lukt, en ontbijten doen we ergens bij een lokale zaak waarbij we de zaak nogal overrompelen en de serveerster en de kok niet helemaal weten hoe ze er mee aan moeten.
Vandaag zou een travel-day worden, maar de vooruitzichten op chasen zijn goed. In het gebied waar we toch naar toe moeten. Allrighty!

We zijn nu halverwege de tour en dat is een mooi moment om eens wat zaken op een rijtje te zetten.
Allereerst onze groep (had ik natuurlijk al eerder moeten doen). De groep bestaat uit: Geranno, Sandro, Pascale, Tiziana en Ben uit Zwisterland. De eerste vier zijn vrienden van elkaar. Dan Marc uit Canada, Judi, Todd en Matthew uit de USA en de Nederlanders Alex, Deborah en Roland. De reisleiders zijn Charles (hoofd), George (driver van#1) en Mike (driver van#2). Het is een superleuke groep met wel een buitenbeentje (zonder dat hij het merkt/ergens last van heeft).

De staten die we achtereenvolgens hebben aangedaan zijn: Oklahoma, Kansas, Nebraska, Iowa, South Dakota, North Dokato, Minnesota, Wisconsin, Missouri, Illinois en Colorado. Een aantal hebben we al dubbel aangedaan.

Okay, genoeg feiten, terug naar vandaag. Ik informeer het thuisfront dat we toch gaan chasen en even later hangen Maya, ArendJan en Jeannet in de chatgroep van whatsapp en volgen ze de live-cam. Onderweg doen we ondertussen een heleboel raadsels (nice). In Selina.-KA, waar we afwachten of er zich iets ontwikkelt, blijkt het allemaal lang te duren. We wachten, en wachten nog meer. Helaas...het lukt niet vandaag. Dat is toch wel slecht nieuws. Het goede nieuws is dat ik het het tafelspelletje "Who is this" van George na 3 dagen eindelijk oplos.

We rijden nog een heel eind door en zijn uiteindelijk om 22:45 in St. Joseph - Missouri. Daar kopen we snel nog wat bier, en doen wat was. Op mijn kamer zitten we met een aantal nog wat na te kletsen met een biertje. Als de was gedaan is, is het genoeg geweest voor vandaag. De kamer heeft trouwens een strijkplank (dat heb ik op een hotelkamer nog nooit gezien) maar die heb ik natuurlijk niet nodig.

Morgen nieuwe (goede) kansen.
Aantal mijlen: 502

Geen opmerkingen:

Een reactie posten