maandag 13 juni 2011

Dag 9 - 13 juni - chasedagVandaag verslaap ik me bijna en echt precies op tijd ben ik bij de vans. Darn, toch wat eerder naar bed gaan.
De dag van vandaag is een "loaded-gun situation". Alles is goed alleen is de vraag of er voldoende power is om de middelste laag van de atmosfeer te doorbreken. Vandaag eten we weer aan de overkant van de straat voor de verandering. Daarna nog naar de laundramet voor wat was terwijl ik dan wat boodschapjes ga doen. Ik bekijk mijn whatsapp berichten, en ik heb o.a. een foto van een legozelfbouw-tornardomeetmachine van Tim. Soort van prototype TIV-3. Prachtig gemaakt, en ik laat het trots aan iedereen zien die dat wil (en niet wil ;-) ).
De rest van de dag ontwikkelt zich eigenlijk net als de dag van gisteren. Wachten tot er wat gebeurt. We rijden wat naar het noorden om een mogelijke overstroming te zien. Die zien we niet, maar we zien wel de voorbereidingsmaatregelen op de overstroming (van de rivier Missouri). Na 3 uur lokale tijd doet het thuisfront via whatsapp ook weer mee.
We rijden weer naar het zuiden terug en wachten nog wat meer. Om 17:30 is het duidelijk dat het vandaag niet lukt.
We gaan eten en terwijl we daar zitten, komt de TIV2 bij het restaurant parkeren voor een hotel in de buurt. Ik ga opnieuw op de foto, nu dus voor de 2e keer.Oh ja, bij het bestellen van een biertje moest ik m'n ID laten zien. GRIN.
We rijden nog een uurtje naar het volgende hotel, en scoren daar opnieuw wat bier (na een wandeling van 3 Km).

Morgen nieuwe kansen. De situatie lijkt op die van vandaag.

Aantal mijlen:253
PS. Reageren op de blog moet vanaf nu makkelijker zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten